1.01.2015 г.

Нека заблести

Здравейте и Честита Нова Година!
Днес за мен е двоен празник, първото ми участие в ДТ на Card Mania, където се надявам достойно да ви вдъхновявам и естествено началото на една нова и надявам се по-добра нова година.

Като начало искам да ви поканя да се включите в новото предизвикателство на Кард мания, където темата е Нека заблести! 

Това е и моята картичка вдъхновение за вас:


Роклята покрих с  Dry Glitter 
за да заблести подобаващо, както и напукващ кракъл за крилата. Този път се сетих предварително да сложа ембосинг пудра (за протокола, винаги се сещам да слагам пудрата на готов проект, поради което не ги и използвам много). Цветенцата бяха бели, но с майсторски замах ги дистреснах с Victorian Velvet и Tattered Rose. Много ми се искаше да направя хубава снимка, но светлината отново ми изигра номер (май е крайно време за палатка).
 
Спонсор на предизвикателството са A Day for Daisiesкоито щедро предоставят ваучер на стойност $12 за покупки от техния магазин на един късметлия! Вторият спонсор на нашето предизвикателство са любезните Marianne Design, които предоставят подарък-изненада на един късметлия!
А нашият нов редовен спонсор Работилница Фантазия щедро предоставя ваучер на стойност 25 BGN за покупки от техния магазин на един късметлия!С нетърпение очаквам да видя блестящите ви проекти :) 


1 коментар:

 1. Oh wow Zara this is just so very sassy and gorgeous. Love the dramatic colours and the sparkly touches.
  Wishing you a 2015 filled with tons of love and joy.
  Hugs
  Desíre
  {Doing Life – my personal blog}

  ОтговорИзтриване