22.01.2015 г.

Втори опит за рецептурник

Здравейте,
повод на днешната ми публикация е да ви поканя в новото предизвикателство в Хартиени Вълшебства  №14 Всичко е позволено. 
Измайсторих един рецептувник, който пък ще отиде при моето късметче от играта на Ем. Реших този да е тематичен (подобно на първия) като този път направих рецептурник за сладки рецепти.

Без повече обяснения (отново ще бъда кратка), ето какво направих:Задната страна направих с двойна корица за да може да се отвори като пирамидка и да държи рецептурника изправен.Това за днес от мен :) Очаквам да видя вашите проекти в Хартиени Вълшебства :)

6 коментара:

 1. Ехааааа :) Просто ме остави без думи ;) Тайничко завиждам на Ем :)

  ОтговорИзтриване
 2. Хехееее, Заре, супер е! <3 Много, много ми харесва как си оцветила сладураната с най-високата торта. :) Две причини да не се включа при Ем - не ползвам рецептурници и албуми и не мога i да ги правя. :) Но сега като гледам какви ги майсториш, започвам да завиждам на получателя... Какво като не готвя, нямам против да имам такова бижу вкъщи! :D <3

  ОтговорИзтриване
 3. Уникален рецептурник си направила! Всичко е толкова добре съчетано и изработено, че на дали има жена, която да не бъде щастлива, ако го получи.

  ОтговорИзтриване
 4. Невероятен рецептурник. Много ми хареса.

  ОтговорИзтриване
 5. Perfect idea and creation! :)

  Thank you for taking prt in our chllenge at Mo's blog. Wish you luck!

  ОтговорИзтриване