29.12.2014 г.

Албумчето на Марти

Здравейте,
днес ще покажа едно албумче за едно дълго чакано бебче. Не за друго просто мамата май не беше изчислила правилно термина и ни каза, че го очакваме средата на октомври. И така средата мина, мина и края... дойде ноември.. 5-ти -10-ти, бебе още няма. И на един от най-сплотяващите дни за България 15-ти ноември бебчо проплака за първи път. Да ни е живо и здраво малкото съкровище!
Аз пък почнах албумчето още началото на октомври, но успях да го довърша малко преди погачата и за съжаление не можах да направя много добри снимки. Отделно през деня имаше 2 ръчички, които непрекъснато влизаха в кадър и накрая се отказах да правя повече снимки. Все пак 3, 4 снимки успях да направя за да покажа какво сътворих. Албумчето показах по рано в една от групите във ФБ, но тъй като вече е подарено мога да го покажа публично.


Албумчето е с размер 8х8" и има 13 страници. 12 за първата годинка и още една допълнителна.
 Между страниците сложих по един разделител с джобчета, а вътре пъхнах едни много симпатични тагчета, които са във формата на бебешки шишета за мляко.




Към албума има и кутия за бебешки съкровища, но това е единствената снимка която успях да направя непосредствено преди да тръгнем за погачата.



От мен това е за тази година. Пожелавам ви весело посрещане на новата 2015г., много здраве щастие, късмет и сбъднати мечти.


Your Favorite Mo "Make" of 2014
КФП 248 „Всичко може! Само Коледно не може!“




4 коментара:

  1. Ами, това е... Който си го може - си го може. :)
    Усмивки от мен.

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасен албум в любими мои цветове!

    ОтговорИзтриване
  3. Your project is just stunning!!! Thanks so much for joining us at Mo's Digital Stamps.
    Hugz
    Kim

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотен проект! Много ми харесаха цветовете и малките шишенца-тагчета !
    Благодаря ти, че се включи моето Картичкофурийско предизвикателство!
    Усмихната и успешна нова година,
    Кали

    ОтговорИзтриване