9.07.2015 г.

Ах, морето

Здравейте сладури,
днес съм в пред морска треска и успях да довърша страничката си от журнала. Първо бях подготвила фона и си представях нещо много близко до това което показа Джиджи, но така и  не успях да го направя. Дълго фона отлежава и на рождения ден на картишоците се възползвах от многото и различни материали, които бяха донесли момичетата. Стенсила на балончета е от Бо, а пастата е от домашно забърканите на Кат. До тук добре, но само толкова. Вдъхновението ме връхлетя снощи, когато реших, че или ще стане нещо или ще съдера страницата. Намазах обилно с гесо и поръсих с МОРСКИ пясък, който седи от 4г. на балкона, и аз не знам защо, но снощи дойде и неговият час. Реших, че ще сложа и мидички (добре, че не ги изхвърлих миналата година) и малко зебло. Снопчето нямам представа какво е точно и каква му е идеята, но много си падам то такива неща :) Текста е от ясен по-ясен, какво му трябва на човек!


Това от мен за днес :)
естествено няма да пропусна и третото микс медия предизвикателство :)


4 коментара:

 1. Зарче понякога вдъхновението ни връхлетява неочаквано, но резултата винаги е приказен. Аз често започвам така фонове, които чакат понякога седмици преди да ги завърша. При теб края на работата е чудесен. Благодаря ти за участието, отново :) и те чакаме пак със следващта страничка, платно.... картичка :)

  ОтговорИзтриване
 2. Заслужавало си е да отлежи. Чудесен резултат! Подейства ми вдъхновяващо. :)

  ОтговорИзтриване
 3. Чудна ти е страничката, Зара! :)
  Неделни усмивки от Добрич
  Ирена

  ОтговорИзтриване
 4. Супер яко! Направо се усеща морски полъх! До сега книгите ми беше любимата твоя страничка, но май тази ще започне да води класацията :)

  ОтговорИзтриване