22.09.2014 г.

Есен

Здравейте Вълшебници,
лятото си отиде и неминуемо дойде есента. Сезон със своето очарование, загадачност и магнетизъм. С есента идва и нашето ново предизвикателство в Хартиени Вълшебства - № 10 Есенно предизвикателство - Есенно Бинго. Може би повечето знаят правилата, но нека пак да поясня- имате право да изберете комбинация от три елемента,  разположени един до друг хоризонтално, вертикално или по диагонал. Тази комбинация трябва да присъства в проектите ви, но не е задължително да е само тя. Може да използвате дигитални печати и всякакви още декоративни елементи.А ето и моето вдъхновение. Избрах есенни листа, върви и есенни плодове (малките червени боровинки и жълъдчетата)


 За картичката използвах много дистрес. Листата са дистреснати със Vintage Photo, Victorian Velvet, Rusty Hinge, Tea Dye, Wild Honey, Walnut Stain, Worn Lipstick. Голямо забавление и мазане падна, защото това ми е реално първият опит с толкова много цветове. То не беше пръскане с вода, рисуване на жилите на цветята с акварелен молив и алкохолен маркер на TOUCH. За върви съм използвала конец с които са шити елементите на основите и една страхотна връв от Джъмбо, за съжаление не знам как се казва :( Жълъдите направих с квилинг лентички (снимките са малко лоши, но обещавам да ги снимам пак и да поправя поста), след което дистреснах и тях. Добавих и червени боровинки ( може да се каже, че са и джел, защото са подходящи и за коледни украси). Картинката отново е оцветена дигитално след което направих Paper piecing. Жъладите минах с глоси а листото с кракъл акцента.Спонсори на това предизвикателство са

 Онлайн магазин за опаковки, арт и крафт стоки UAU.bg с наградата - ваучер на стойност 25 лв за един от вас, за което сърдечно им благодарим!


 Вторите спонсори този месец са Sami Stamps, които предоставят на един от вас безплатни дигитални печати от онлайн магазинчето им
 

Аз ще покажа картичката в:
Картичкофурийско предизвикателство 234 - Картичка с букет
Sami Stamps Challenge #17: DT Call!!!!!
September challenge - Autumn Colours
Anything goes
Challenge 15 - The Colours of Autumn
Challenge #15 ANYTHING GOES
Design Team Post - Challenge #70 - Anything Goes
Challenge #75


10 коментара:

 1. Страшно ми харесва букета, Зара! Толкова много творчески труд и креативност е вложена в него.Листата са страхотни, а жълъдите ги помислих за истински.

  ОтговорИзтриване
 2. An adorable Autumnal card Zara, such warm inviting colours and lovely added texture.

  Thanks so much for joining in at Penny Black and More challenge this month.

  B x

  ОтговорИзтриване
 3. Повече от страхотен букет!!! Направо УАУ! Цапането с дистреси си е наистина голямо забавление ...но едва сега разбирам какво имаше предвид като каза, че листенцата от един инч ти "малеят"...хаха! Чудна картичка!

  ОтговорИзтриване
 4. Gorgeous card :-) thank you for sharing at A Vintage Journey

  Annie x

  ОтговорИзтриване
 5. Such a pretty card and loving those Autumn colors. Thanks so much for sharing with us at Penny Black and More!

  ОтговорИзтриване
 6. Beautiful work and perfect for our challenge with those lush autumn colours you used.
  Thanks for sharing with us at Penn Black & More this month.
  Lynn x
  DT

  ОтговорИзтриване
 7. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 8. Just love your flower clusters, beautifully done. Angexxoo

  http://angetreasures.blogspot.com.au/

  ОтговорИзтриване
 9. Gorgeous Autumnal make, so beautifully embellished! Love it and thanks so much for adding it to our challenge at A Vintage Journey!

  ОтговорИзтриване
 10. Прекрасен букет и картичка. И аз помислих жълъдчетата за истински :). Браво.

  ОтговорИзтриване