17.06.2014 г.

С дъх на праскови

Здравейте,
минавам за да покажа поредното бебешко комплектче. Този път реших да е в по прасковен цвят, но на снимката изглежда към розово. С това ужасно време нещо не говорим на общ език с фотоапарата :). Ако картинката ви се струва позната, не ви лъжат очите. Използвах готовата си оцветена от миналата година (едно от предимствата на дигиталното оцветяване). В известен смисъл е много лесно, практично и спестява 1-2 часа работа, недостатъка е, че така може да се получи да има 2 и повече еднакви картинки. Единствено смених цвета на поличката и чашката за да паснат с цветовете на хартията.


 Кутията не се различава много от останалите, но толкова свикнах с този модел, че не мога още да се откъсна. Направих си файлове за плотера, което спестява отново много време. Да не говорим, че сега всичко е равно ( Биби, не се смей)! На цветенцата сложих обемни стикерчета. За крилата използвах отново Foam paint. Изключително много ми харесва ефекта който придава, защото седи леко релефна, прозрачна и с блестящ ефект. Аз лично я разнасям с пръст, което допълнително дава една лека грапавина. За чашката и поличката използвах Глоси акцент, а на табелките сложих течни перли в перлено бяло.



Комплектчето ще покажа в
CMC#49 Babies/Бебенца
Challenge #231 - Summer Flowers (w/a Mo image)



Награда: 



7 коментара:

  1. Зара всичко е толкова красиво и нежно.Браво!Искам да попитам обаче какво е това Foam paint.Не можах да разбера.Прегръдкииииииииииии

    ОтговорИзтриване
  2. What a beautiful collection of boxes- and loving your card is wonderful! The colors are so pretty. Thanks for joining us at Card Mania!
    Shelly GDT

    ОтговорИзтриване
  3. Невероятно сладък бебешки комплект. Благодаря ти, че участва в бебешкото предизвикателство в Card Mania! :)

    Петя GDT

    ОтговорИзтриване
  4. this is fabulous!!thank you for entering your beautiful creation over at our "Flowers" challenge @ Mo's Digital Pencil Challenge... Good luck!
    Hugs xx

    ОтговорИзтриване
  5. This is AMAZING, STUNNING! Love it. Thanks so much for joining us at Mo's Digital Stamps.
    Hugz
    Kim

    ОтговорИзтриване
  6. Страхотен комплект! Благодаря ти, че го показа в предизвикателството на Card Mania Challenges! Успех!

    ОтговорИзтриване