1.11.2015 г.

На есен с песен...

Здравейте сладури,
от цели 5 месеца не съм публикувала тук. Причините са няколко, първо недостиг на време, второ недостиг на вдъхновение. Надявам се нещата да се променят и мисля, че днес беше едно добро начало. След вчерашната страхотна среща при Елшите се върнах заредена с много положително настроение и доста вдъхновение. Определено срещите със себеподобни действат ободряващо на мислите и желанията за творене.

А ето и какво измайсторих рано сутринта. Рога на изобилието оцветих с едни ужасни акрилни бои от Джъмбо, но след доста мазане се получи прилична картинка. Фона този път е от парчета хартия, после гесо и Gelatos. Печата ми е подарък от Мигито и дойде точно на време. Съвпадение или не, не знам, но вижте колко подходящ е за момента.Този път избегнах размазването на печатите, като сложих прозрачна ембосинг пудра.
Ами това е за сега от мен :) Ще покажа страничката в новото предизвикателство на Картишоците  ММП 7:Есенно вдъхновение с аромат на тиква и още нещо.

3 коментара:

  1. Размазването на печатите може да се избегне ако предварително се отпечата на салфетка, обкъса и залепи с лак за декупаж, С200 или медиум. Може да се отпечата на боята директно ако е с перманентно мастило и тебеширените са супер.

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасна страничка, Зарче. Изобилства от цветове и енергия. Радвам се много, че се завърна и раздвижи блога си, с такъв слънчев проект :)

    ОтговорИзтриване