1.06.2015 г.

За книгите

Здравейте сладури,
отново е първи и е време за новото ни месечко предизвикателство в Card Mania - Use a Metal Embellishment / Използвайте метално украшение. 
Аз спретнах една страничка от журнала, а текста се отнася точно за такива като мен, които късно откриват удоволствие в четенето на книги. Както се казва " по-добре късно, отколкото никога". За фон на страничките използвах една опаковачна хартия, в която беше опакован подаръка ми за рождения ден от най-добрата ми приятелка. Разкъсах хартията толкова внимателно, че да мога да използвам максималната площ. За щастие ми остана още от нея :) Книгите направих от различни картони и много внимателно украсих с паста на Пенарт - старо злато. Използвах и едно ново фоново печатче от магазинчето на Бо. За финал добавих четири метални ъгълчета.


Не забравяйте, че имате цял месец да се включите в предизвикателството в Кард Мания, където този месец спонсори са ни:

Първият спонсор на предизвикателството са Kenny Kкоито щедро подаряват 3 дигитални печата на един късметлия!




Вторият спонсор на нашето предизвикателство са сладурите от Milk'n Coffee, които щедро предоставят 3 дигитални печата от техния магазин на един късметлия!




А нашият редовен спонсор Работилница Фантазия щедро предоставя ваучер на стойност 25 BGN за покупки от техния магазин на един късметлия!
 
 
 
Очакваме ви!
 
 

1 коментар: