16.03.2015 г.

In the Dark

Здравейте,
отново е понеделник и е време за предизвикателство в The Crazy Challenge. Темата ни този път е доста мрачна 'In the Dark".

Аз пък от доста време гледам картинки на Sugar Skull, а тази най-много привлече вниманието ми. В началото ми се искаше да е нещо шаренко и весело, но както обикновено нещата се развиха в съвсем друга посока.



Този път съм изключително горда от цветята, които успях да направя. И естествено имах и предизвикателство. Първоначално идеята беше картичката да няма никаква декорация. Сглобих я и докато говорих с Билянка по телефона й казах над какво работя. Тя веднага ме инструктира да й пратя снимка. Пращам снимката и получавам следната забележка " Лелеее, жестока!!! Може и една паяжинка в двата десни ъгъла, по широки и по тясна където се събира, а може и паяжинките да тръгват от някаква увехнала роза", 
А...?!? Туше, шах мат и нокдаун в две думи увехнала роза! 
Ами сега...
Тая работа с паяжините добре... ама тая роза как да я докарам? Заридах кротко на столчето си и след малко си казах " Ааа тая работа няма да я оставя не довършена!" След няколко опита докарах розите в приличен вид и за финал изгорих на места листата със запалка. Та, според мен успях да докарам малко по смъртоносен вид на розата. Листенцата също минаха през огъня и честно казано резултата ме задоволи напълно. Тук ще отворя и една скоба, че по време на работата не пострада нито едно живо същество, както не се стигна и до повикване на пожарната :)




Също така спретнах и една бодлива тел за разкош! Течните перли пак ми изиграха номер. Станали са доста гъсти и се влачат, и вместо да станат на прилични полусферички, приличат по скоро на шипчета. За експеримент ги покрих с черна ембосинг пудра, но не я стопих а я оставих така рошавичка.

Ще я покажа в
March Challenge #154 FLOWERS 
 КФП 253 - Пачуърк
Дизайнерската хартия е разделена на 4 квадрата и всеки от тях на 2 триъгълника 



7 коментара:

  1. Убийствено зловещо дарк е тази картичка, Зарче . Съвсем по канона на стила.И розите са трепач.

    ОтговорИзтриване
  2. Като един верен фен на татусите, макар и не точно този им жанр, картичката ти много, ама много ме накефи! Розите са страхотни! Браво!

    ОтговорИзтриване
  3. Зловещо, но пък прекрасно творение, Зара. изпипана до съвършенство. Розите са уникални! Браво

    ОтговорИзтриване
  4. Хехееее, Заре, мисля, че ако някой ме попита "Кои са двете картички на Зара, за които се сещаш първо?", ще са двете ти дарк картички. ;) Или този стил много ти лепне, или просто ги изпипваш до съвършенство... или и двете. :) Много красиви рози са се получили и всеки един детайл! <3
    И без дa се оправдаваш с метъла - аз слушам блек метъл вечер с Бебо, а само бебешки картички излизат. :D

    ОтговорИзтриване
  5. Това е то! Да ти спре дъха само като я гледаш! Страшно ( и в прекия и в преносния смисъл) готина картичка. Толкова много ме зарадва, че си я споделила в КФП 253 - "Пачуърк", благодаря за което, Заре!

    ОтговорИзтриване
  6. love this very different, thank you for joining us at craftsand me challenge inspiration blog x

    ОтговорИзтриване