5.03.2015 г.

Париж, град на светлините!

Здравейте,
най-после мога да се похваля с албумчето от играта на Ем. Късметчето ми е Дани Тодорова. С толкова голямо желание направих проекта и надявам се това се вижда от крайния резултат. С голяма помощ от Ем, за изработката на гръбнака. Албума съдържа 8 страници + 2-те вътрешни страни на корицата. 4 скрити листа с място за записки и 4 тага. 4 от страниците на албума са интерактивни 2 се отварят на горе а другите 2 на страни  за да осигурят повече място за снимки. Във всички страници има джобчета. На задната корица са разположени 6 джоба.




На задната страна на корицата има плик-джоб за съхранение на снимки.  



това е моето решение за декорация на основата  на гръбнака на албума. Искаше ми се да прилича на стара книга.


До тук снимките ми изпрати Дани, помолих я да направи професионални снимки, защото албумчето заслужаваше една подобаваща фото сесия.

И понеже се тутках цял месец в последния момент направих и аз няколко снимки. Показвам разпределението на вътрешните страници










И един специален подарък за нашата домакиня на играта, Ем! Тефтерче в същата цветова комбинация като албума. Тефтера съдържа 80 листа (приблизително) и заръката ми към Ем беше, да го напълни с идеи за следващи игри и размени ;) С нетърпение очаквам следващата...





До скоро ;)


5 коментара:

  1. Много красив и романтичен албум, подканващ да бъде запълнен с много запомнящи се прекрасни снимки и спомени!
    А тефтерчето е уникално сладко и готино! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен е! Много романтичен и раздвижен! Браво! =)

    ОтговорИзтриване
  3. Прекрасен е, Зара!
    Точно така си представях скрап албума, като видях тези разкошни хартийки :)
    За съжаление все още не съм стигнала до реализацията му...

    ОтговорИзтриване
  4. Ех, Зара!!! Страхотен албум си сътворила. Гледам и въздишам!!! А ако споделиш с нас и едно уроче за направата му -направо ще е страхотно! ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!

    ОтговорИзтриване