12.10.2014 г.

Ледената кралица

Здравейте,
днешната ми публикация е леко продължение на предишната и експериментите с това, че един печат може да придобие съвсем различен облик от това за което е създаден. В този случай не съм направила кой знае какво от гледна точка на оцветяване, основната трансформация е от цялостната визия. Въпросът е в това, че момичето с пеперудите предразполага за по пролетно летни тонове и усещане за топлота (поне аз така го усещам).В полярните ледове е малко вероятно да срещнете пеперуди, за това ледената ми  кралица е направила своите от ледени кристали.


Пеперудите направих с кракъл акцента за да изглеждат замръзнали и заскрежени. Истинският ефект тук е, че върху кракъла поръсих съвсем малко от Кристалните гранулки. На допир са съвсем като заскрежени. Крилата отново покрих с Foam Paint До този момент това е най-доброто ми решение за покриване на крила, защото когато се нанесе с пръст или четка с леко потупващи движения, изглежда леко релефно, блестящо и по моя преценка се създава структура наподобяваща истински крилца ( в случая като тези при насекомите). И сега това което най- много харесвам като ефект е заскрежената рамка, която направих отново с прекрасните зимни ефекти от UAU.bg., а именно Ефектни кристали и  ViVa Paper Pen  - Opal, като първо нанасям течните перли като контур и след това поръсвам обилно с кристалите. Направих и малки снежинки с 3D Snow / ice - Snowriter, от всички продукти за сняг който пробвах до този момент тези са най сполучливи. Шаблона със снежинките е на Memoru box.  И понеже аз съм с голям късмет точно когато го поръчах се оказа, че са ме изпреварили в магазина. Хубавата новина е, че следващата доставка е съвсем скоро и ще си го получа. А, ако се питате как го нямам пък съм си изрязала елементите ще обясня. На Картичкофурийската среща помолих момичетата, които го имат да ми изрежат една - две бройки, Веси и Бо веднага се отзоваха за което много им благодаря :). За другите снежинки използвах шаблона на Impression Obsessio. 






Искам да благодаря на прекрасният екип на магазин за арт и крафт материали Uau.bg за прекрасните и различни продукти, които поддържат и с това правят всеки проект да бъде още по-уникален и неповторим.

Тагчето ще отиде при един от участниците в Коледната размяна на Ем, която още не е започнала, но всички с нетърпение очакваме и се подготвяме.

А междувременно аз ще го покажа в:


 


8 коментара:

  1. Прекрасна работа. Разкошен таг. :)ххх

    ОтговорИзтриване
  2. The blues are so lovely, with all the butterflies and snowflakes. A truly wonderful tag. Thank you for posting your beautiful art with us this week during our 153rd challenge at Word Art Wednesday. Carole Robb Bisson

    ОтговорИзтриване
  3. Gorgeous tag. Thank you for joining us at Card Mania Challenge.

    ОтговорИзтриване
  4. Страхотен! Идеята е жестока!!!... за изпълнението нямам думи!
    И много се радвам, че се запознахме :-)

    ОтговорИзтриване
  5. This is a beautiful creation with great details. Love the colours and embellishments. All the elements work so well together. It is perfect for our 16th ‘ANYTHING GOES’ challenge. Thanks for sharing your talent with us. Good luck.
    Hugs
    Desíre
    {Art by Miran Showcase DT Member}
    {Would love you to visit my blog and join my 1,000 Follower Give-Away. Thank you so much, if you have already entered, and good luck.}
    {Doing Life – my personal blog}

    ОтговорИзтриване
  6. Перфектна професионална работа!

    ОтговорИзтриване
  7. Страхотно си я пресъздала ледената кралица! Супер!

    ОтговорИзтриване