12.08.2014 г.

АТВ или първи опити за стиймпънк

Здравейте
повод за днешната ми публикация е гостуването ми като вдъхновителка при сладурките от Мър-Мяу. Предизвикателството там ще е цели 2 месеца, а темата е "Картичка или Блокче...".
Идеята за АТВ много ми хареса и реших да се пробвам да направя едно блокче. След подробно разглеждане в главата ми изплува идея за блокче като кутийка (Обожавам кутийките, всякакви размери, форми и т.н). Размера е 75/75/75мм. начина на сглобяване е същият като при тази кутия. За декорирането обаче, голяма заслуга дължа на Билянка, която ми помогна с материали. От много отдавна искам да направя нещо в стил стиймпънк, но нямах подобаващите за стила зъбни колела, дизайнерски хартии и телчета. Тогава тя отвори голямата кутия и от там изскочи всичко необходимо. Запретнах ръкави и ето какво се получи.


Кутията боядисах а акрилна боя, хартиите дистреснах и накъсах възможно на повече места, а истинското забавление бяха колелата. Първо боядисах тези в четно, но нещо не ми се вързаха много и ги оставих на страна. После реших да ги дистресна и определено резултата ми хареса повече, след това сложих Кракъл акцента за да се напукат. Това "разтеченото" много ми харесва как стана. Подредих ги, добавих и черните и Воала... Тук (да го похваля) помогна и мъжа ми, като изрови няколко винтчета и ги отряза с ножовката.


Знам си, че има още какво да се желае, но с това с което разполагахме резултата е повече от перфектен. Това няма да е последният ми опит (надявам се не звучи като заплаха) за стиймпънк. Ще се радвам да чуя мнение и препоръки, и надявам се да съм ви вдъхновила да направите едно АТВ:)


Няма коментари:

Публикуване на коментар