9.12.2013 г.

Открий детето в себе си...

Зимата е най-противоречивият сезон за мен. От една страна - празници, пухкав сняг (когато навали), една сплотеност цари във всички... От друга страна - студ, киша, грипове и все неща, които не са особено приятни. Но да се върнем към хубавото на зимата. Като всяко нормално дете и аз обичах да правя снежни човеци, да се замерям със снежни топки, да се спускам с шейната, да се прибирам почти премръзнала вкъщи, където ме чакаше горещ чай и вкусни шоколадови бисквити. С годините все повече времето за тези зимни забавления намаляваше, докато съвсем изчезна... Нека тази година да си обещаем да намерим време и да направим поне един снежен човек. 

А ето какво съм ви приготвила за вдъхновение. Един самотник, който е загърбил ежедневието и е открил детето в себе си.
 



http://www.doctor-digi.com/index.php?route=common/home

Картинката е на спонсорите ни от Dr. Digi's и е за новото предизвикателство в The Crazy Challeng, 
където темата през следващите 2 седмици е "Фото вдъхновение".

***

Тагчето ми навява мелодията на една моя много любима песен и искам да я споделя в Мър Мяу-ското предизвикателство "Който пее, зло не мисли"




3 коментара:

  1. Много е сладко това тагче.Получило се е много готино.И примен нещата стоят така както при теб-с времето май всичко минава и заминава и остават само хубавите и незабравими спомени.Е няма нищо лошо да си помечтаеш всичко да се върне......................как искам поне за час да съм отново на 10.:))))))))))))))

    ОтговорИзтриване
  2. Много готин и свеж таг! Страхотно вдъхновение и прозрения! ;)

    ОтговорИзтриване