7.09.2013 г.

Shine like a star!

Здравейте,
това е първата ми "шейкър картичка", която е вдъхновена от предизвикателство на Tochica в Картичкофурийско предизвикатлство 185 - Шейкър картичка.







И така, малко обяснения за самата картичка. Използвах прекрасните Glamorous Girls за фона и самата картинка, за цветенцата използвах, така дълго чакани и бленуван, шаблон на Sixxiz и Tim Holdz ,  плюс сребърен брокат за разкош. Разбира се не се мина и без куриози при правенето, първо научих, че не трябва да се печата на перлен картон и да се проверява веднага, точно в центъра, дали се размазва - размазва се! След последвалото второ отпечатване вече бях изключително внимателна :) и така... рязане, лепене... стигнах до слагането на камъчетата. След близо 40 мин подреждане на кристалчетата (първо сложих такива за текстил, които са със сив гръб и трябваше да ги обръщам едно по едно) най-после мислех, че съм постигнала целта, залепих гръбчето с картинката, раздрусах здраво за да видя дали се движат свободно... поглеждам и... разбирам, че съм си загубила времето да ги редя при което изпаднах в чудене какво точно да сложа...и изведнъж ми просветва, че преди 2-3г. съм си купувала декорацийки за маникюр, обърнах половината гардероб да ги търся и накрая "УРААА" Идеалните кристалчета, точно това което си представях, радост голяма... Сложих ги залепих всичко, погледнах картичката и си казах " Е! Защо не я направи да може да се сложи снимка на мястото на картинката...." Щеше да стане фамозна картичка - рамка за снимка... ама нищо, другия път. 

Е, това е от мен, благодаря, че се отбихте и вероятно прочетохте неволите ми с този, иначе толкова интересни, тип картички :)

Поздрави,
Зара


Ще покажа картичката и в:

5 коментара:

  1. What a pretty card you have made. It fits the Bearly Mine Challenge this week well of “anything goes”. Thank you for taking part and best wishes in the draw. Kym (Bearly Mine Challenge Blog Design Team)

    ОтговорИзтриване
  2. Прелест! Много ми харесва ! Лъскав женски разкош!!!!Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Зара, прелестна картичка! Тези кристални камъчета така да й ходят. Чудесен подбор. Заслужавало си е времето и търсенето. Браво. И не мога да повярвам, че ти е първа. Сигурна съм, че няма да е последната такава, много са зарибяващи :)

    ОтговорИзтриване
  4. Lovely card, adorable image!!!
    Thank you for join us at BearlyMineChallenge this week :-)) Hugs, Andreja

    ОтговорИзтриване