5.08.2013 г.

Сладко изкушение


ОБИЧАМ сладко... това е едно от нещата от които не мога да се лиша в този живот. Тортички, пастички, шоколадчета, бонбинки и всички онези изкушения които всяка жена бленува да яде без това да се отрази на онази противна везна, която сигурно дявола е сътворил за да прави живота ни черен. Е! Не всички имат този проблем, но болшинството от женското съсловие ще ме разбере. Хубаво е обаче, когато имаш една приятелка с която да споделяш тайничко за тази си страст и да изпадате двете в съгрешение набивайки поредното парче торта в най-забутаната и скришна маса в сладкарницата. В крайна сметка, пък, веднъж се живее и ако не доставяме удоволствие на сетивата и душата си, за къде сме? 
За картичката използвах наскоро станалата ми любима paper piecing техника. Всяка картинка която видя, мисля как да изрежа по контур, да сложа възможно повече слоеве. Тази се оказа доста лесна и същевременно много "връткава и пипкава" докато изрежа кексчетата.

Надявам се да съм ви изкушила, поне малко :)


Картичката включвам в:
Забавлятелство Двадесет и второ "Ближи си сладоледа..."  
Картичкофурийско предизвикателство 180 - Използвайте любимата си техника 
CCH #151 - Anything Goes  
Challenge #139 - Anything Goes 
Challenge #122 - Anything goes 
Challenge 106 - August 2013

5 коментара:

 1. Прекрасна и много изкушаваща картичка! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на The Crazy Challenge. Успех и ще те очакваме отново при нас.

  ОтговорИзтриване
 2. Хаха - да, разбирам те...за сладкото. Макар, че моята слабост е основно сладоледа - шоколадов ако е възможно :-)

  Определено от тази картичка ме хваща захарна болест само докато я гледам и смятам как точно мога да погълна всичко отгоре...без кантара да мръдне с поне 1 кг. Цветовете са хубави и наистина си си поиграла с изрязването на всички тези елементи :-)

  ОтговорИзтриване
 3. И аз трябва да стоя далече от картичката, че съм способна да я захапя от едната страна. Много благодаря за сладкото участие при мен. Поздрави!

  ОтговорИзтриване
 4. И аз съм от постоянно изкушаващите се! :))) Все пак най-добрият начин да устоиш на изкушението е като му се отдадеш! ;) А картичката ти определено е доста примамлива и ефектна! А цветето е разкошно! :)

  ОтговорИзтриване
 5. Nice card. Thanks for joining us at The Crazy Challenges.
  /Pillan

  ОтговорИзтриване