14.05.2013 г.

... за Билянка, с много любов

Честит Рожден Ден, мила моя. Пожелавам ти много, много здраве, късмет и творческо вдъхновение. Ти вече имаш цялата любов на двете си прекрасни дечица, на съпруга, и на цялото си семейство и приятели. Изключително силна, борбена и в същото време, нежна, добродушна и мила.Знаеш, че не съм много поетична и не знам как точно да опиша колко съм щастлива, че познавам човек като теб. Искам да знаеш обаче, че искрено ти се възхищавам за начина по който се справяш с всяка ситуация и неспиращата енергия която имаш. Бъди все така усмихната и не спирай да следваш мечтите си.

А картичката която направих специално за теб, няма да те изненада особено, поради факта, че я правихме заедно ;) въпреки това се надявам да я харесваш и да и отделиш специално местенце. Освен видните елементи съм вложила в нея много любов, позитивна енергия и щипка искрени чувства, защото прекрасен човек като теб ги заслужава много. Обичам те!



Участвам в: http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2013/05/cmc20-flower-power.html


3 коментара:

  1. Eееее, остави ме без думи. Благодаря ти, Зара. Нямам търпение да си получа картичката, прекрасна е и много свежарска се получи!

    ОтговорИзтриване
  2. Супер картичка! Харесвам всеки неин детайл. Благодаря ти, че ни я показа в Card Mania Challendges!

    ОтговорИзтриване
  3. Страхотна комбинация от цветове! Картичката е пълна с настроение и е много зареждаща, и красива!

    ОтговорИзтриване