29.03.2013 г.

Вдъхновение


И така, това е моята първа картичка без квилинг елементи. За създаването и ме вдъхнови урока на Кали От началото ... до края. Въпреки подробните инструкции, аз все пак допуснах  грешки, но крайният резултат за мен е много задоволителен. Смятам за редно да отбележа, че момичето съм оцветила на Photoshop, тъй като за момента нямам маркери, а с 12-те цвята акварелни моливи с които разполагам нямаше да мога да създам ефект който търсех. За картичка използвах структурен картон, с които работя за първи път и предполагам съм се справила добре, имайки предвид, че не успях да съсипя нито едно цветче (ха ха).  С картичката искам да се включа в предизвикателството  "Червенокоска ви предизвиква...". 
Включвам се и в: http://cardmaniachallenges.blogspot.com/12 коментара:

 1. Чудесна картичка ,Зара! Много е нежна и ефирна в това прасковено розово и с тази очарователна девойка!
  Радвам се, че урокът ми ти е допаднал,но не го считай за "инструкции". Това си е само моят начин за правене на картички. Мога да ти пожелая само с течение на времето да откриеш "твоят начин" и това ще ти достави страхотно удоволствие!
  Благодаря ти, че сподели тази красавица с мен! Прегръдки! Кали

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря, искам да добавя, че не съм приела всичко буквално, урока е много изчерпателен и за мен беше изключително важно да имам добра основа :) kiss

  ОтговорИзтриване
 3. На мен също ми хареса. Прекрасна и фина композиция. По нищо не личи, че е първи такъв опит, да не говорим за "грешки" :)
  Пожелавам ти много много красоти да създадеш, изживееш и споделиш. Талантът и желанието са видимо налице. Успех :)ххх

  ОтговорИзтриване
 4. Очарователна картичка!Цветовата комбинация е невероятна. Излъчването -нежно ,топло и упияняващо!Бравооооооооо!!!

  ОтговорИзтриване
 5. Картичката ти е страхотна, Зара! <3 :))))) Това, че картинката е оцветена на Фотошоп, я прави още по-трудна за изпълнение в моите очи... :D Невероятно сполучлив първи опит! Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 6. Възхитителни цветове и прекрасно композирана и изпълнена картичка.
  Поздравления за оцветяването с Photoshop - това е нещото, което мнооого искам да науча - превъзходно си се справила и въобще не допуснах, че е компютърно изпълнение.

  ОтговорИзтриване
 7. Много ми хареса картичката ти, а и вдъхновението ти от Кали, наистина е постигнало своето... Благодаря ти, че ни я показа
  в Card Mania Challendges.

  ОтговорИзтриване
 8. Много нежна и впечетляваща !
  Радвам се, че я включи в Card Mania Challenges!
  Поздрави!
  Мила

  ОтговорИзтриване