23.06.2015 г.

Албумчето на Мария

Здравейте вълшебници,
каним Ви в новото предизвикателство в Хартиени Вълшебства №19 Забранено за картички.

Моето вдъхновение за вас е едно албумче, за една малка госпожичка. Този път решиг да използвам сладката фея на Мо от комплекта 3 baby fairies.Включвам се в Challenge #252 - Anything Goes w/Mo image (Optional Theme: Babies)

Времето...

Здравейте момичета,
днес ще покажа последната (за сега де) страничка от журнала. Вдъхновена е от надписа, а той от своя страна ни се падна като късметче в Хепито. Интересното е, че дойде точно на време с разговора, че рано или късно всеки получава това, което заслужава. 

За фона на страничката използвах дистрес инк (него купих за друго, то пък не се получи и го приложих за фон), отгоре намазах с 2 вида златна антична паста. получи се страхотен златист фон.


Часовниците са декупажна хартия с която работя за първи път. Надписа пак развалих, но нали Кат каза нищо да не късаме, го оставих такъв о_О.

Единият часовник залепих на отделно кръгче и добавих стрелки, които могат да се движат :)
Включвам се навреме в:

И награда:
 


2.06.2015 г.

Сватбена

Здравейте,
тази година ми се струпаха доста сватбени неща, включително пет картички с тези младоженци. Този път реших да променя начина по които ще правя роклята и това е едното ми решение. 


Роклята направих от 3 пласта сатен. Общо време само за роклята три часа и половина, но пък си заслужаваше :)1.06.2015 г.

За книгите

Здравейте сладури,
отново е първи и е време за новото ни месечко предизвикателство в Card Mania - Use a Metal Embellishment / Използвайте метално украшение. 
Аз спретнах една страничка от журнала, а текста се отнася точно за такива като мен, които късно откриват удоволствие в четенето на книги. Както се казва " по-добре късно, отколкото никога". За фон на страничките използвах една опаковачна хартия, в която беше опакован подаръка ми за рождения ден от най-добрата ми приятелка. Разкъсах хартията толкова внимателно, че да мога да използвам максималната площ. За щастие ми остана още от нея :) Книгите направих от различни картони и много внимателно украсих с паста на Пенарт - старо злато. Използвах и едно ново фоново печатче от магазинчето на Бо. За финал добавих четири метални ъгълчета.


Не забравяйте, че имате цял месец да се включите в предизвикателството в Кард Мания, където този месец спонсори са ни:

Първият спонсор на предизвикателството са Kenny Kкоито щедро подаряват 3 дигитални печата на един късметлия!
Вторият спонсор на нашето предизвикателство са сладурите от Milk'n Coffee, които щедро предоставят 3 дигитални печата от техния магазин на един късметлия!
А нашият редовен спонсор Работилница Фантазия щедро предоставя ваучер на стойност 25 BGN за покупки от техния магазин на един късметлия!
 
 
 
Очакваме ви!