16.03.2015 г.

Ретро синьо

Привет днес за втори път :)
не успях да се сдържа да чакам до утре да ви покажа една от най-бързите ми картички до сега.
И отново си мислех да направя едно ... а то се получи съвсем друго. Явно още ме държи вдъхновението от предишната ми картичка, защото имат доста общо и същевременно са корено различни. Да ви кажа честно тази е една от много малкото ми проекти, които се получава от раз. Този път си поиграх да оцветя и татосите. Сложих и малко структурна паста, дистрес, юта и отново един моряшки възел. Снимката се получи доста прилична, имайки се предвид 
 снимането на лампа. Печата е на  Saturated Canary  - Beach Ink
Доста рядко се захващам да оцветявам нейни печати, а са толкова красиви!
Цветовата комбинация е доста необичайна за мен, но съм доволна от резултата.




Няма как да не ви поздравя и с една от любимите ми песнички! Не знам видимо дали има някаква връзка, но докато правих картичката песента вървя на replay :) Вероятно заради дълбоките бански на каките :)




Картичката ще включа в:
Coloring Challenge
КФП 252  - Следите на времето 


А сега една изненадка от мен! Преди време пуснах една игра, но поради определени причини тя не се реализира. И понеже това е моята 100-на публикации, реших да ви предизвикам да направите "Кавър" на някоя от моите картички. Няма да съм строга с правилата само ще помоля да не копирате картинките, да не ги разпечатвате, и да не продавате картичките като авторски. Знам, че има няколко момичета които ще вземат играта присърце и очаквам да се включат ;) ще има и награда! Авторът чиято картичка ми хареса най-много ще получи тази картичка като награда.  Надявам се да ви е интересно! Може кавъра да не е 1:1, но споделете в публикацията си коя е любимата ви. С интерес ще чакам да видя, коя от моите картички ви е впечатлила най-много и искате да я повторите :)



9 коментара:

  1. Your card is stunning! I just want to keep staring at it, it's gorgeous!!! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотна е, поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Аз съм изкушена доста да се включа , ноооо не ми се оцветяват картинки. Може ли да се ползва готова оцветена, която е близка до оригинала? Или да потърся нещо без картинки?А картичката е прекрасна..

    ОтговорИзтриване
  4. Оцветяваш приказно, Зара! Определено ще участвам в предизвикателството ти. Още първия път бях се навила, а сега вече няма мърдане :) Между другото оцветяваш дигитално или с маркери?

    ОтговорИзтриване
  5. Хохооооо, кого съм запалила да оцветява голи... козунаци!? :D
    Включвам се задължително в предизвикателството ти. Още не съм си избрала с коя твоя картичка да си поиграя, нооо ще те изненадам.
    Усмивки от мен.

    ОтговорИзтриване
  6. Понеже за пръв път участвам в такава игра-предизвикателство ако съм сбъркала нещо с представянето в публикацията ми просто ми напишете в коментарите към нея!Между другото картичката ти награда е страхотна,Зара!Постарах се доста да я спечеля:)

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря за оценката, Зара! Важното е да има тръпка :) Наистина беше удоволствие за мен.

    ОтговорИзтриване